Виробничі екскурсії для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» та викладачів кафедри міжнародних економічних відносин ЖДТУ вже стали доброю традицією. Цього разу свої двері нам відчинила австрійська компанія, що працює у Житомирі – «Eurogold Industries».

Екскурсанти мали змогу не лише побачити виробничі потужності, а й цікаво та продуктивно провести 3 години, обговорюючи з працівниками відділів постачання та збуту «Eurogold Industries» питання організації та реалізації зовнішньоекономічної діяльності компанії. На численні питання практики ЗЕД, які щоденно піднімаються під час навчальних занять, студенти отримали вичерпні відповіді від працівників відділів постачання та збуту. Представники компанії поділилися досвідом та відкрили цікаві «фішки», які вони використовують у експортно-імпортній діяльності. За океан вражень та натхнення до самовдосконалення щиро вдячні адміністрації та працівникам «Eurogold Industries»!

«Ми вперше побували на такому великому підприємстві. Дізнались про базові аспекти виробництва. Також поповнили свої знання про міжнародні відносини в сфері виробництва» (Владислав Петрук, МЕ-4)

«Для студента-першокурсника це було цікаво!!! На “Євроголді” ми не тільки побачили весь процес виробництва, а й мали змогу дізнатися про варіанти знаходження бізнес-партнерів в ЄС, розвиток малого і середнього бізнесу в Україні, а також про те, як вивести товар на ринок. Велика вдячність працівникам фірми та  доповідачам за цікаву інформацію!» (Діана Пастух, МЕ-4)

«На «Євроголд» було дуже цікаво, ми змогли прослідкувати весь процес виробництва від сировини до готової продукції, а також мали змогу поспілкуватися з фахівцями, які відповідають за збут та закупівлю. Вони поділилися своїм досвідом експортно-імпортної діяльності» (Марія Мошківська, МЕ-4)

«19 жовтня усією групою ми відправилися на екскурсію до знаного в Житомирі та закордоном підприємства Євроголд. Зізнаюся чесно, до того моменту, все, що я знала про це підприємство, – це те, що вони виготовляють дошки для прасування та сушарки для білизни. Але після 3-х годинної екскурсії потужностями та після бесіди з керівниками відділу продажів та закупки, я відкрила Євроголд для себе з іншого боку. По-перше, окрім вище згаданої продукції для побуту, вони виготовляють дошки для віндсерфінгу! Кожен на заводі, від робочого до керівника, пронизаний корпоративною культурою й з особливою повагою та любов’ю відноситься до своєї справи та до свого місця роботи. У нас видалася дуже крута та змістовна розмова з керівниками відділів у форматі питання-відповідь. Хочу ще!» (Анна Саакян, МЕ-1)

“Всесвітньо відомий  український виробник прасувальних дошок та сушарок, екологічно відповідальне та інноваційне підприємство, ось яке враження в мене склалось після екскурсії на Eurogold. Було цікаво почути від провідних спеціалістів про специфіку їх роботи та діяльності. Побачити як функціонує підприємство з середини.” (Мар’яна Твардовська, МЕ-1)

«Вперше за скільки років проживання в Житомирі відвідала Житомирський завод «Євроголд Індестріз ЛТД» і була приємно вражена підприємством – відомим у світі виробником прасувальних дошок, сушарок та стрем‘янок, а віднедавна – ще й спортивних дошок для віндсерфінгу. Приємно здивувала технологія виготовлення полегшених дошок, які спортсмени замовляють для чемпіонату світу. Компанія використовує найсучасніші технології матеріалів та постійно вдосконалює свою продукцію. «Євроголд Індестріз» – це виробництво не тільки в Україні, але й у всьому світі, тому що технології не може відтворити жодне підприємство світу. Працівники заводу надзвичайно привітні та кваліфіковані фахівці. Вони описали нюанси поставки товару та відповіли на всі наші запитання. Дякуємо їм за шанс удосконалити теоретичні знання та отримати розуміння зовнішньоекономічної діяльності» (Катерина Паламарчук, МЕ-2)