10 жовтня 2018 року студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» ЖДТУ взяли участь у організаційній зустрічі Всеукраїнського конкурсу LoNG (Look of New Generation/Погляд нового покоління) 2018 для студентських команд закладів вищої освіти України.

До участі в команді долучилися студенти 1-4 курсів спеціальності «Міжнародні економічні відносини». Деякі з них поділилися своїми враженнями від зустрічі.

«Ми відвідали семінар до конкурсу кейсів LoNG 2018. Під час семінару ми дізналися більше про саме підприємство-партнера конкурсу ПрАТ «Дубномолоко», також отримали детальні інструкції стосовно виконання завдання. Даний кейс є новим та цікавим викликом для нашої команди і на семінарі ми отримали мотиваційний заряд до пошуку вирішення отриманого завдання. Беремо курс на перемогу!» (Алла Шпедько, сдудентка групи МЕ-1).

«Співорганізатором Конкурсу-2018 є також Мережа Глобального договору ООН в Україні. На організаційній зустрічі ми познайомились з керівниками партнера проекту ПрАТ “Дубномолоко”, виробником сирів «КОМО». Нам розповіли про виробництво, а також плани майбутнього запуску ще декількох видів продукції. Ми дізналися, що проект створюємо для муніципалітету, допомагаємо компанії впровадити їх ідею оновлення матеріально-технічної бази у життя. На побудову очисних споруд буде виділено понад 6-8 мільйонів доларів.» (Олександра Мартиненко, студентка групи МЕ-2)

«10 жовтня 2018 року ми мали змогу відвідати організаційну зустріч Конкурсу кейсів LONG 2018, де кожен з учасників познайомився із завданнями-кейсом та краще дізналися про компанію ПрАТ «Дубномолоко». Зарядилися позитивним настроєм від організаторів конкурсу, щоб впевнено прямувати до півфіналу!» (Альона Лишняк, студентка групи МЕ-1)

Тож, команда економістів-міжнародників ЖДТУ береться до діла та спробує свої сили разом із понад 70 командами закладів вищої освіти України.