21 квітня 2014 року відбувся фінал міжнародного конкурсу презентацій «Розвиток національних систем бухгалтерського обліку», що проходив в Уральському державному економічному університеті у рамках Євразійського Форуму молодих фінансистів у м. Єкатеринбург (Російська Федерація).

Презентація та доповідь наших студенток  – Лесі Атаманчук (ОАМ-20), Анни Липової  (ОАМ- 22), Світлани Невмержицької  (ОАМ-20), Віти Токар (ОАМ-20) та Олени Плахової  (ОАМ-21) , виконані під керівництвом к.е.н., доц., доц. кафедри бухгалтерського обліку та аналізу за видами економічної діяльності ФОФ ЖДТУ доц. Марії Олегівни  Козлової принесли ЖДТУ друге призове місце!!!!

Перше місце виборола команда з м. Братськ (РФ), третє – з м. Єкатеринбург (РФ).

Проекти оцінювалися комплексно, експертним журі, у складі якого – вчені-фахівці в галузі бухгалтерського обліку з РФ, України, Литви, Туркменистану.

Проект –презентація на тему «Развитие учета на землях, формирующих территорию современной Украины». був підготовлений студентами –магістрантками ЖДТУ Атаманчук Лесею, Анною Липовою, Світланою Невмержицькою, Вітою Токар та Оленою Плаховою, що навчаються за спеціальністю «Облік і аудит. Керівником проекту була к.е.н., доц., доц. кафедри бухгалтерського обліку та аналізу за видами економічної діяльності ФОФ ЖДТУ Марія Олегівна Козлова. Презентація нараховує 180 слайдів.

Тези за доповіддю опубліковано у збірнику матеріалів конференції. Студентки отримали сертифікати за участь у конкурсі, дипломи переможців, призовий кубок, а також – цінний приз – 10000 руб.

Виступ наших фіналісток, а саме Лесі Атаманчук (ОАМ-20), Анни Липової  (ОАМ- 22), Світлани Невмержицької  (ОАМ-20) відбувся он-лайн вранці 21 квітня з конференц-зали ЖДТУ. Цікаво, що різниця в часі між Житомиром та Єкатеринбургом складає 3 години, тому, якщо початок заходу було заплановано на 10-00, у нас це відповідно було 7 ранку. Учасницям, керівнику проекту та  фахівцю, відповідальному за налагодження он-лайн зв’язку, довелося прийти у вихідний день до університету о шостій (!) ранку.

Вітаємо дівчат та керівника проекту із перемогою!

Саме завдяки участі наших студентів  у міжнародних проектах розширюються та налагоджуються міжнародні зв’язки Житомирського державного технологічного університету, а самі студенти отримують неоціненний досвід та позитивні емоції.

Пишаємося Вами і бажаємо нових перемог та звершень у дальшому професійному житті!