З метою підвищення теоретичного рівня підготовки фахівців з фінансів, банківської справи та страхування, розвитку їх дослідницьких компетенцій за ініціативи кафедри фінансів і кредиту 15 листопада 2018 р. на базі Житомирського державного технологічного університету відбулася Інтернет-конференція «Розвиток фінансових відносин суб’єктів господарювання в умовах динамічного зовнішнього середовища».

Відкрила захід перший проектор університету д.е.н., проф. Олійник О.В., яка привітала учасників конференцію та побажала їм успіхів у навчанні та дослідницькій роботі. Також до учасників заходу звернулась завідувач кафедри фінансів і кредиту д.е.н., проф. Виговська Н.Г.

В цілому у конференції взяли участь молоді дослідники та досвідчені науковці з 38 вищих навчальних закладів та наукових установ. В загальному на конференцію було подано 214 тез, які розкривали актуальні проблеми корпоративних та публічних фінансів, бюджетної децентралізації, діяльності комерційних банків, страхових організацій та інших учасників фінансового ринку.

Дякуємо всім за участь!

Організаційний комітет Конференції