В рамках проведення економічного лекторію в Житомирському державному технологічному університеті 31 жовтня було проведено презентацію тренінгу «Business English – key to success» з ділової англійської мови, який буде проводитись в ЖДТУ для випускників шкіл Житомира. В програмі тренінгу передбачено бесіди з фахівцями з економіки (англійською мовою) та зустрічі з представниками Корпусу миру (США), щодо застосування англійської мови в діловому спілкуванні. Слухачі тренінгу зможуть попрактикуватися в спілкування англійською мовою та поглибити свої знання не лише з економіки, але й з англійської мови. Тривалість тренінгу становитиме 5 днів. Учасникам тренінгу буде вручене свідоцтво про участь в тренінгу на тему «Business English – key to success».

Учасники лекторію мали змогу ознайомитися з практикою вивчення ділової англійської мови студентами-обліковцями ЖДТУ та практикою отримання подвійного диплому за спеціальністю «Облік і аудит». Студенти ЖДТУ мають можливість:

  • брати участь в міжнародних програмах академічного обміну та короткострокових стажуваннях;
  • навчатися за програмою подвійного диплому;
  • брати участь в групових поїздках  до ВНЗ Польщі, Чехії, Німеччини та інших країн Євросоюзу в межах грантових програм;
  • навчатись у фахівців, які проходили стажування у провідних закордонних ВНЗ;
  • спілкуватися професійною іноземною мовою (англійською, німецькою, польською)  за обраною спеціальністю.

Запрошуємо всіх бажаючих старшокласників м. Житомира прийняти участь в тренінгу з вивчення практики застосування ділової англійської мови.

Для формування групи заявки приймаються до 10 листопада 2015 року.

Контактна інформація:

Сторінка Вконтакті: https://vk.com/ekonomichnui_lektoriy

Електронна пошта: ekonomichnyi_lektoriy@ukr.net