23 лютого 2019 р. у стінах Житомирського державного технологічного університету за сприяння та підтримки ректорату та керівництва факультету обліку і фінансів, спільними зусиллями кафедри міжнародних економічних відносин та Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти організовано проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

На відкритті заходу виступила Перший проректор Житомирського державного технологічного університету, доктор економічних наук, професор Олійник Оксана Вікторівна, яка привітала учасників олімпіади та побажала усім успіхів. Голова журі, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин доктор економічних наук, доцент Катерина Василівна Романчук розповіла учням та вчителям про переваги навчання у ЖДТУ та виключні можливості, які забезпечує університет для комфортного та цікавого навчання студентів. Викладач кафедри методики викладання навчальних предметів Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Іванович Щербань привітав учасників олімпіади та їх керівників із досягнутими успіхами.

Перед учителями економіки загальноосвітніх навчальних закладів Житомирської області виступили:

Декан факультету обліку і фінансів, д.е.н., проф. Лаговська Олена Адамівна з доповіддю «Особливості фахової підготовки фахівців з економіки».

Доцент кафедри фінансів і кредиту, Литвинчук Ірина Вікторівна з доповіддю «Як підготувати переможця на конкурсах МАН економічного спрямування: вмій розставити акценти».

Завідувач Цнтру післядипломної освіти, к.е.н., доц. Остапчук Тетяна Петрівна та завідувач кафедри обліку і аудиту, д.е.н., проф. Легенчук Сергій Федорович з доповіддю «Можливості підвищення кваліфікації на базі ЖДТУ із використанням конференцій та чатів ZOOM».

Завідувач кафедри міжнародних економічних відносин, д.е.н., доц. Романчук Катерина Василівна з доповіддю «Міжнародна мобільність та неформальна освіта в навчальному процесі-позитивний досвід кафедри міжнародних економічних відносин факультету обліку і фінансів».

Керівник напрямку «Юніор-Банк», КБ «Приватбанк» Моргулець Галина Сергіївна з доповіддю «Підвищення фінансової грамотності школярів».

Учасники олімпіади та вчителі, які їх супроводжували, залишись задоволені рівнем організації та проведення заходу.

1
2
3
4
5
6
7
8