Cтуденти-міжнародники ЖДТУ 2 та 4 курсів Миронюк Марія, Колесник Карина та Твардовська Мар’яна стали учасниками 27 сесії Єврошколи у м. Житомирі, яка відбувалася 7-10 лютого 2019 р. Для участі у ній, традиційно, зі всієї України у конкурсному відборі було відібрано найкращих студентів, які отримали можливість безкоштовно взяти участь у цьому заході.

EU Study Days (Єврошколи) – освітній проект Представництва Європейського Союзу в Україні, який здійснюється Українським освітнім центром реформ. Лектори – провідні українські та європейські спеціалісти, які займаються Європейським Союзом та інтеграційними процесами на континенті.

Єврошкола – це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ, де можна отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України, вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини, поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями і, звичайно, долучитися до мережі активної молоді для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.