Вже кілька років поспіль на факультеті обліку і фінансів ЖДТУ кожен студент факультету має можливість  перевірити рівень знань викладачів, вступаючи з ними в розумово-логічний батл під назвою “Брейн-ринг”. Особливістю даної гри є перевірка рівня знань не з економічної тематики, до якої звикли студенти під час занять, а з будь-якої сфери життя. Щороку дана гра проходить дуже цікаво, весело та яскраво, адже студенти-глядачі бачать власних викладачів в незвизних для них ролях: меломана, кінолюбителя, художника, пантоніма тощо.

Цього року у двобої зустрілись такі команди:

1.Команда викладачів “Еврика” Склад команди: О.А. Лаговська (декан ФОФ), К.В. Шиманська (доцент кафедри міжнародних економічних відносин), А.Ю. Полчанов (доцент кафедри фінансів і кредиту), Г.Ю. Хоменко (доцент кафедри обліку і аудиту), М.П. Городиський (доцент кафедри обліку і аудиту) та Д.М. Захаров (асистент кафедри обліку і аудиту). Презентація команди:

 2. Команда студентів”Dangerous Women” Склад команди: магістрантки групи ООМ-5 (І. Войтович, Н. Деркач, К. Ягнич, Ю. Ганношина, Д. Осіпчук та О. Лосюк) Презентація команди:

В майже рівному двобою, з різницею у 4 бали, перемогу цього року здобула команда викладачів. Вітаємо переможців та бажаємо студентам наступного року дати гідну відсіч! 😉

Фотозвіт!