Вже традиційно студенти-обліковці беруть активну участь у наукових заходах, висвітлюючи результати своїх наукових пошуків, а також показують гарні результати на профільних олімпіадах.
Весна цього року не стала виключенням, адже стала надзвичайно насиченою на перемоги студентів спеціальності “Облік і оподаткувуання”.
Зокрема, на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт здобули диплом ІІ ступеня Ковальчук Оксана (науковий керівник – к.е.н., доц., доцент кафедри обліку і аудиту В.О.Іваненко), диплом ІІІ ступеня Лук’янчук Олександр (науковий керівник – д.е.н., проф., професор кафедри обліку і аудиту Л.В.Чижевська). 
Дипломом ІІ ступеня нагороджена Ковальчук Оксана у V Конкурсі студентських науково-практичних робіт “Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи” (науковий керівник – д.е.н., проф., професор кафедри обліку і аудиту Л.В.Чижевська).
Також перемоги студенти-обліковці здобули в профільних олімпіадах. Переможцем ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни “Організація і методика аудиту” стала студентка групи ОА-85к Корецька Юлія.
За оригінальність мислення при вирішенні завдань та активну участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Управлінський облік”, а також дипломом ІІ ступеню нагороджена Ковальчук Оксана, студентка групи ОА-81. За волю до перемоги і наполегливість при вирішенні завдань та активну участь в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Управлінський облік” нагороджена Каменчук Юлія, студентка групи ОА-81.
Вітаємо студентів-переможців та викладачів кафедри обліку і аудиту, які активно займались підготовкою студентів, та бажаємо подальших успіхів у конкурсах, олімпіадах та інших наукових заходах!