28 квітня 2017 року за запрошенням декана Факультету обліку  і фінансів О.А.Лаговської в рамках навчального курсу «Аудит»  проведено лекцію спеціалістом відділу по роботі з персоналом Галиною Левчук, яка є представником аудиторської компанії KPMG. Дана компанія входить до складу компаній «Великої четвірки», що надають аудиторські та консалтингові послуги.

Представник KPMG розповіла студентам економічних спеціальностей про особливості вибору кар’єри, особливості написання резюме, порядок проходження співбесіди . Розглянуто кар’єрні і освітні можливості для студентів в компанії KPMG.

Студентам запропонували перевірити свої знання з бухгалтерського обліку та економіки пройшовши тест, який складався з 2 блоків питань. Завдання першого блоку надано українською мовою, другий – англійською. Дана практика є інструментом мотивації студентів Факультету обліку і фінансів до поглиблення своїх знань з профільних дисциплін, як запоруки покращення власної конкурентної позиції на ринку праці.

Керівництвом факультету здійснено домовленість про подальшу співпрацю з даною провідною компанією в контексті залучення профільних фахівців до спільного викладання з викладачами факультету фахових навчальних дисциплін. Це виступатиме запорукою набуття практичних навичок в ході навчального процесу студентами економічних спеціальностей.