На всеукраїнську олімпіаду до ЖДТУ приїхало 59 учасників-страховиків.

Протягом 9-10 квітня у Житомирському державному технологічному університеті проходить ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа», участь в якій беруть 59 студентів із 30 навчальних закладів – переможці І туру.

Завдання олімпіади та критерії відповідей були розроблені відповідно до стандартів Всеукраїнської студентської олімпіади, затверджених профільним Міністерством.

Цей захід сприяє розвитку страхової культури серед населення та просуванню страхової справи в держав, бо саме страхування покликане забезпечити безперервність відтворюваного процесу.

Крім цього, таким чином учасники олімпіади мають можливість краще познайомитись з мальовничою Житомирщиною, її культурою та історією, що важливо для формування патріотичного світогляду.

Всеукраїнська студентська олімпіада формує в її учасників професійну компетентність, є одним із їхніх досягнень.

Для ЖДТУ проведення Всеукраїнської студентської олімпіади дає можливість позиціювати вуз в науковому середовищі, а для викладачів та співробітників – гарна нагода познайомитись з відомими науковцями та практиками в галузі страхування.

Для проведення студентської олімпіади в Житомирі були залучені в якості спонсорів СТ «Гарантія» та ПрАТ «СК «Провідна».

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету