Програма «Молодь змінить Україну» надає можливість групам активних молодих людей вивчити досвід суспільного ладу високорозвинених європейських країн, в яких існує повна політична свобода, високий рівень економічного добробуту, соціальна справедливість та екологічна свідомість громадян.

Програма «Молодь змінить Україну» є основною ініціативою Фонду Богдана Гаврилишина, який поставив собі за мету шляхом такого навчального досвіду готувати професійну молодь для трансформації України. Молоді люди мають бути вмотивовані змінювати політичну систему України, зокрема через участь у виборчому процесі.

Навчальний візит команди має тривати 7 днів. Особливістю Програми є те, що сформована команда самостійно формує програму перебування у країні вивчення. Фонд Богдана Гаврилишина повністю покриває фінансові витрати поїздки відібраних до участі у Програмі команд.

Для участі у Програмі потрібно:

– сформувати команду з 5-7 осіб віком 20-35 років, представників різних спеціальностей, які вільно володіють англійською мовою і проживають в Україні

– обрати одну з шести країн дослідження (Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція, Польща), підготувати проект її комплексного вивчення, причому кожен учасник групи обирає окрему сферу дослідження

– подати аплікаційну заявку, резюме та мотиваційного листа від кожного учасника групи до БФБГ (Згідно з вимогами Програми) на адресу on@bhfoundation.com.ua

Після навчальної поїздки найкращі учасники Програми беруть участь у Асоціації учасників Програми «Молодь змінить Україну». Асоціація виконує роль платформи, де учасники зможуть обмінюватись набутим досвідом, брати участь в експертних дискусіях, відвідувати практичні семінари від провідних фахівців із різних сфер.

За час існування Програми «Молодь змінить Україну» учасниками Програми стало понад 250 осіб.

Прийом аплікаційних форм триває до 31 жовтня 2014 року. Навчальні візити команди-апліканти можуть планувати з січня 2015 року.

Контакти
​Оксана Неживенко
Координатор програми “Молодь змінить Україну”
Благодійн​ого​ фонд ​у​ Богдана Гаврилишина
+38 044 280 80 19
on@bhfoundation.com.ua

Про Програму «Молодь змінить Україну»

Основна мета програми «Молодь змінить Україну» – створення критичної маси молодих людей, які розпочнуть позитивні зміни в Україні. Для цього учасники вивчають досвід шести найбільш ефективних країн Європи (Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція та Польща).

Під час поїздок учасники Програми досліджують такі складові суспільної архітектури країн, як основи конституційного устрою, економічну, соціальну системи та екологічну політику. За результатами перших двох етапів Програми учасники готують звіти, статті та експертні рекомендації щодо тих елементів суспільної архітектури країн, які, на їхню думку, можуть бути використані для трансформації України.


Про Фонд Богдана Гаврилишина

Благодійний фонд Богдана Гаврилишина створено 2010 року. Місією Фонду є сприяти вихованню і формуванню людей нового покоління, свідомих та відповідальних за долю держави та блага суспільства. Метою діяльності Фонду є підготовка кадрів та виховання відповідальної молоді для майбутніх реформ в Україні та проведення трансформаційних змін в українському суспільстві.