До новорічних свят адміністрацією Інституту обліку і фінансів було організовано благодійне відвідування Житомирського геріатричного пансіонату (с. Іванівка), у якому проживає 250 мешканців. До заходу, що відбувся 19 грудня, ніхто не залишився байдужим. Для людей, що проживають у пансіонаті, студентами було організовано цікавий новорічний концерт, на якому із святами мешканців привітали дід Мороз та Снігуронька; подарунками також були пісні, танці та увага, яка була подарована студентами 1-5 курсів.

Кожен з нас намагався привнести частинку гарного настрою людям. Тому, приємними подарунками стали цукерки, печиво, фрукти та засоби гігієни для стареньких, які були отримані людьми під час концерту та після концерту тими, хто не зміг прийти до актової зали.

Мешканці пансіонату були раді вітанням та висловили сподівання, що ми відвідуватимемо їх якомога частіше.

Всіх вразила атмосфера закладу та життєві ситуації, через які люди опинилися тут. Вважаємо такі заходи потрібними. Оскільки саме вони дозволяють відчути іншу сторону життя та повинні навчити радіти його кожній миті.

За сприяння в організації поїздки висловлюємо вдячність Голові ППО студентів А.П. Кончаковському, завідувачу студентським центром С.В. Колядюку, інженеру студентського центру С.М. Бірючевському та всім студентам і викладачам, які долучилися до цього заходу.