27 квітня 2012 р. в приміщенні Облмуздрамтеатру наш студентський директор, студентка 3-го курсу, гр. ОА-65, Світлана Невмержицька здобула перемогу в конкурсі «Міс ЖДТУ 2012». Вітаємо Світлану!

Переможницю обрало не лише шановне журі конкурсу, але й весь глядацький зал, який проголосував за Світлану та нагородив її званням «Міс глядацьких симпатій»!

Ми пишаємося тим, що наш студентський директор не лише активна, розумна й цілеспрямована особистість, але й найгарніша студентка ЖДТУ!

Приємним є те, що почесне ІІІ місце посіла студентка 3-го курсу, гр. ОА-64 Олена Красуцька.

Крім цих чарівних дівчат на сцені представляли наш Інститут Дега Анна (І курс, гр. ОА-72), Остринська Юлія (ІІ курс, гр. ОА-68), Субіна Наталія (ІІ курс, гр. ОА-71).

Можемо пишатися тим, що серед 9-ти учасниць конкурсу 5 – це студентки нашого Інституту!

Дякуємо дівчатам за подаровані хвилини естетичної насолоди, за їхпрацю над собою, за їх перемогу – адже кожна з них перемогла, прийнявши участь у конкурсі!

Крім того, вдячні організаторам конкурсу студентці ІІ курсу, гр. ОА-68 Мірзалієвій Камілі та гарному другу нашого Інституту Голорадлу Андрію, які доклали максимум зусиль, щоб свято краси відбулося на такому високому рівні. Дякуємо молодому поколінню сценаристів та продюсерів!:)

Вітаємо наших красунь і бажаємо впевнено крокувати по життю, здобуваючи перемоги і дарувати свою красу вдячним поціновувачам!