Шановні першокурсники!

Щиро вітаємо Вас із початком нового навчального року. У цей день відкривається широка дорога у Ваше професійне майбутнє. Ми переконані, що спільна праця допоможе Вам стати висококласними фахівцями, компетентними й сумлінними знавцями своєї справи. В інституті обліку і фінансів створені умови для Вашої освіти й розвитку, ми всіляко будемо заохочувати Ваше прагнення до знань, творчу ініціативу, науковий пошук.

Професорсько-викладацький склад та адміністрація інституту обліку і фінансів докладають всіх зусиль, щоб Ви вчилися в комфортних умовах, відчували душевну теплоту і турботу викладачів. У новому навчальному році ми допомагатимемо Вам у досягненні всіх ваших цілей!

Попереду у Вас студентські роки. Звичайно, це один з найкращих періодів життя, який має бути насиченим, активним й запам’ятатися надовго. Від усієї душі бажаємо, щоб Вам скорилися найбільші вершини, здійснилися найсміливіші задуми, успіхів та творчого натхнення, незабутніх вражень від студентського життя, знайти гарних друзів та отримати глибокі та ґрунтовні знання.

Нехай кожен рік, проведений у інституті обліку і фінансів Житомирського державного технологічного університету, стане для вас роком розвитку й самовдосконалення!

 

З повагою, адміністрація та професорсько-викладацький
склад кафедр інституту обліку і фінансів