Дипломи державного зразка двох країн, стажування у провідних міжнародних компаніях, стипендії  –  все це у 

Житомирському державному технологічному університеті

На факультеті обліку і фінансів ЖДТУ започаткована міжнародна освітня програма «Два дипломи» спільно з Сопотською вищою школою (м. Сопот, Республіка Польща). Програма охоплює повний цикл навчання на ОКР «Магістр» спеціальності «Облік і фінанси» тривалістю 4 семестри, протягом яких студенти будуть навчатися одночасно у ЖДТУ та Сопотській вищій Школі (далі – СВШ).

У ЖДТУ студенти опановуватимуть базові предмети. У СВШ у рамках програми «Два дипломи» викладатимуться фахові профільні навчальні дисципліни, що відповідають профілю BPO/SSC (міжнародні корпорації, що надають високоспеціалізовані бізнес-послуги у сфері фінансів і бухгалтерського обліку). Заняття відбуватимуться польською та/або англійською мовами.

Міжнародна освітня програма передбачає:

– безкоштовний тритижневий курс польської мови, що відбуватиметься в осередках відпочинку Приморського регіону Польщі;

– проходження виробничої практики у провідних міжнародних фірмах (Kemira, Bayer, Arla, Hempel, Thyssenkrupp) приморського регіону Польщі;

– стипендіальну підтримку.

До програми можуть приєднатися всі бажаючі, які мають диплом бакалавра за будь-якою спеціальністю і стали студентами денної форми навчання ОКР «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» ЖДТУ у 2017-2018 н.р.