Шановні випускники!

Від імені адміністрації, викладацького складу, кураторів та усіх підрозділів Інституту обліку і фінансів щиро вітаємо вас зі святом.

Перед вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність Вам допоможуть знання, уміння та навички,  отримані у стінах нашого університету.

Сьогоднішній день – це свято всього колективу інституту та гарний привід висловити щирі слова вдячності викладачам та працівникам інституту за плідну, творчу роботу з підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі обліку і аудиту, фінансів та кредиту.

У практичній діяльності ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу з боку керівництва та викладачів ІОФ, ми готові сприяти ва­шій науковій діяльності, будемо раді бачити вас у стінах «Аlma Mater». У свою чергу сподіваємося на вашу активну участь у подальшому розвитку співпраці закладу з тими установами, в яких ви влаштуєтесь, розраховуємо на сприяння покра­щанню умов для навчання та наукової діяльності.

Бажаю всім здоров’я, щастя, наснаги та нових творчих звершень, а випускникам – мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!

Щасливої життєвої дороги! Успіхів та всього найкращого! Ми завжди вам раді!

З повагою, адміністрація та професорсько-викладацький
склад кафедр Інституту обліку і фінансів